Baru2 ni saya dapat tahu suami intep bini jiran yang tengah mandi dan akhirnya dia datang untuk minta maaf dan janji dia menyesal dengan apa yg dia bua

Assalamualaikum admin. saya hanya nak meluah. semoga bila baca pandangan dan pendapat orang, hati saya akan tenang.. sebab ahli keluarga saya yang lain tidak tahu masalah saya.  saya malu nak mengadu dengan diorang.

Sebelum ni, suami saya ada buat perangai. dia cuba nak r0w g0l adik kandung saya.. Kes saya dah bawa ke balai.. Tapi saya tarik balik report memandangkan ibu mertua saya menangis merayu cakap beri peluang sebab benda tak jadi yang lebih2.

saya ambik masa lama untuk maaf kan akhir nya saya cuba untuk berdamai dan cuba lupakan. Tapi memaafkan tidak semudah melupakan..

setiap hari hati saya sakit tapi saya kuatkan hati.. buat mcm tak ada apa2 .. sebab dia berjanji atas nama mak dia, dia tak kan ulang lagi..

Baru2 ni saya dapat tahu suami intep bini jiran yang tengah mandi sampaikan hati saya hanya tuhan saja yang tahu. 2 hari saya tidur dengan anak2..

Dan akhir nya dia minta maaf dan janji dia menyesal dengan apa yg dia buat. Semalam kami bertengkar.. saya tak boleh terima bila dia selalu lepak dan tiada masa utk saya dan anak2. hanya balik rumah untuk mandi, makan dan tidur..

selebihnya dengan kawan2 dia sampai subuh. saya tanya “Apa kekurangan saya, apa salah saya.. dia layan saya macamni. ” Dia hanya cakap saya boros.. Allahu, duit nafkah yg dia bagi pun saya akan cukup kan untuk belanja anak2 guna duit tu..

dan selebihnya kalau saya nak apa2 saya guna duit gaji saya.. sampai sekarang saya tak cakap apa2 dgn dia..Hati saya hancur.. perasaan saya dah mti.. dalam masa sama, saya tengah mengandung.

saya tak rasa anak yg dlm perut saya ni akan bahagia kalau dia lahir.. sebab hati saya dah cukup derita. saya hanya bertahan sampai saya betul2 kuat untuk jalani kehidupan sebagai ibu tunggal.

saya masih muda dan ada kerjaya.. saya cuma belum kuat untuk pergi mana2 saat ni sebab saya tengah alahan.. memandangkan masih Situasi covid ,nak balik kampung pun saya tak dapat. mohon doakan mental saya kuat..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*